Veel Gestelde Vragen

Veel Gestelde Vragen

Al het rijbewijs dat wij verzorgen kosten tussen praktijk en service tussen € 760 en maximaal € 2100. De kosten variëren naargelang het type rijbewijs dat nodig is en in het bijzonder naar de Bestuurder en het CBR en RDW voor nederland en de gemeente voor België waar u moet zich registreren. In zeldzame gevallen kan dit meer kosten dan het bovengenoemde plafond.
Voor de service is betaling vooraf vereist, aangezien trainingen, oogonderzoeken, examengelden, gidsen voor leren rijden moeten worden geregistreerd (uiteraard met onjuiste data) en we kunnen deze kosten niet op onze kosten dekken. dus neem alsjeblieft geen contact met ons op om betaling na levering aan te vragen. Nadat u uw gegevens heeft verstrekt, moet u de betaling uitvoeren. Welke betalingsmethoden accepteert u om een ​​rijbewijs te kopen?
Het rijbewijs wordt over het algemeen afgegeven binnen twee weken na het aanvragen van de service en het verifiëren van de betaling, door een hoge prioriteit van levering te selecteren via het formulier. U kunt de vergunning binnen 7 werkdagen aanvragen. Dit resulteert in een forse stijging van de totaalprijs.
We gebruiken alleen zeer veilige en niet-traceerbare betaalmethoden voor de veiligheid van onze en onze klanten, de betaling die we het meest gebruiken en via cryptocurrency, bijvoorbeeld Bitcoin. U kunt ook een bankoverschrijving doen. Western Union en Money Gran worden hier ook geaccepteerd.
De licentie wordt aangetekend verzonden (leveringstermijn 1 à 2 dagen) naar het adres vermeld op het aanvraagformulier. Ook wordt u gevolgd om de status van uw zending te controleren.
Het rijbewijs is geregistreerd bij het CBR, RDW en de gemeente
Om deze reden gebruiken we betalings- en contactmethoden om de vertrouwelijkheid van de klant en maximale vertrouwelijkheid te behouden.
Wanneer we uw document verzenden, sturen we u ook een verificatieschijf, een telefoonnummer en een link naar een database die u gebruikt om de authenticiteit van het document te verifiëren. Met de verificatieschijf kunt u alle informatie bekijken die is opgeslagen in het vermeende databasesysteem. Als u uw informatie in het systeem ziet, betekent dit dat uw document een echt document is. Daarom moet u het document legaal gebruiken.
Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?